strafrechtadvocaten

mr. J.H.E.M. (Joris) Kersemaekers

mr. Joris Kersemaekers is in 2012 strafrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2014 is hij verbonden aan TDNL en een strafrechtadvocaat in hart en nieren. Sinds 1 januari 2023 voert hij een zelfstandige strafpraktijk in een samenwerkingsverband met TDNL Strafrechtadvocaten.

Hij behandelt alle soorten grote en kleine strafzaken door het hele land. Zijn praktijk bestaat voor een groot deel uit (omvangrijke) Opiumwet (drugs) gerelateerde zaken. Cliƫnten vinden, ongeacht de aard en omvang van de zaak, in hem een benaderbare, doortastende, transparante medestander en een vechter als het nodig is.

mr. Kersemaekers is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA) en de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

mr. Kersemaekers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) strafrecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.